Un calendar personalizat in orice cadou corporate

calendare 2014Luna noiembrie este cea care aduce in fiecare an schimbari in ceea ce priveste produsele comandate de clienti. Acum, majoritatea companiilor pregatesc cadourile corporate din care, alaturi de alte obiecte personalizate, trebuie sa faca parte calendarele, agendele si felicitarile personalizate.

Unele dintre cele mai utile materiale tipografice oferite in preajma sarbatorilor de iarna sunt calendarele personalizate, fie ele de perete, de birou sau de buzunar. Valoarea lor intrinseca este un plus care asigura ca oricine la primeste, le va si folosi. Mai mult decat atat, fata de alte materiale promotionale oferite la sfarsit de an, acestea asigura o folosire de lunga durata, indiferent daca sunt expuse pe perete, pe birou sau sunt pastrate in portofel.

Tipografia Advice Media va ofera posibilitatea de a personaliza calendarele nu doar pe coperta, ci si pe fiecare pagina in parte, garantand prin aceasta strategie o expunere indelungata a datelor cu care s-a realizat personalizarea.

Pentru clientii care inca nu au conceput partea grafica, venim in ajutor cu o serie de modele de calendare personalizate pentru anul 2014, care pot fi adaptate oricarui context, business sau social. Accesand sectiunea catalog din pagina calendare personalizate puteti vedea modelele de calendare gata create, care pot fi comandate si personalizate cu datele dumneavoastra. Alegerea oricarui model este gratuita, partea grafica este originala, fiind conceputa exclusiv pentru clientii nostri, ceea ce va va diferentia si acorda un plus de valoare fata de concurenta.

Pentru a sti ce tip de calendar sa alegeti, in cele ce urmeaza va oferim o scurta descriere a fiecarui calendar personalizat in parte.

Calendar de perete 2014

Calendarul de perete poate fi de doua tipuri in functie de numarul de file:

  • 13 coli (12 pagini in interior, cate una pentru fiecare luna in parte +1 coperta)
  • 7 coli (6 pagini in interior, pe o pagina vor fi incluse 2 luni + 1 coperta)

Personalizarea se face pe fiecare pagina din interior si pe coperta. Acest tip de calendar poate fi oferit partenerilor, clientilor sau poate fi folosit de catre angajati.

Calendar de birou 2014

Extrem de practice in orice birou, astfel de calendare pot fi realizate intr-unul dintre cele trei formate:

  • Calendar de birou A6
  • Calendar de birou A5

Calendarul de birou A6 si cel A5 au 13 pagini (coperta si cate o pagina pentru fiecare dintre cele 12 luni calendaristice). Pentru mai multa rezistenta si pentru un plus de eleganta, coperta calendarelor poate fi plastifiata mat sau lucios. Suportul calendarelor este din carton de 300 gr/mp, iar hartia paginilor din interior este de 150 gr/mp si poate fi mata, lucioasa sau silk.

calendar de birou personalizat

  • Calendar de birou prisma sau calendar de birou tent

Calendarul de birou prisma sau tip tent este realizat dintr-o singura coala de 300 gr/mp.

calendar prisma 2014

Calendar de buzunar 2014

De obicei, in perioada sarbatorilor de iarna, clasicele flyere sunt inlocuite cu calendarele de buzunar. Utilizarea unui calendar de buzunar in locul unui flyer este o alegere strategica, clientul pastrand un astfel de material, in special datorita utilitatii acestuia. Puteti alege printarea calendarului de buzunar pe carton normal sau special, iar ca servicii conexe va recomandam plastifierea lucioasa, mata sau rotunjirea colturilor.

calendar de buzunar