Scrii pe blog si vrei carti de vizita?

blog carti vizita

Scrii pe blog? advicemedia.ro iti face cadou un set de carti de vizita din plastic alb sau transparent. Cartile de vizita din plastic si cele transparente sunt unele dintre cele mai noi produse introduse in portofoliul tipografiei Advice Media, care se diferentiaza de cele obisnuite prin eleganta si rigiditate.

Ce trebuie sa faci?

Scrie un articol pe blog avand ca idee principala cartile de vizita (de ce iti doresti carti de vizita? ce carti de vizita preferi? cum le vei folosi? etc).
Pune un link in articol catre www.advicemedia.ro/carti-de-vizita/ pe expresia carti de vizita.
Trimite link-ul articolului tau catre marketing [@] advicemedia [.] ro.
Oferta este valabila pentru blogurile pe domenii proprii, cu minimum 3 luni vechime, actualizate cel putin o data pe saptamana.
 Profita de oferta noastra pana pe 7 august si promoveaza-te prin carti de vizita din plastic sau transparente.

Daca te grabesti sa pleci spre munte sau spre mare, te ajutam si cu partea grafica. Astfel, pe site-ul nostru, gasesti o serie de modele de carti de vizita concepute special pentru imprimarea pe plastic alb sau transparent. Poti alege unul dintre aceste modele pe care il vom personaliza cu datele tale.

Specificatii tehnice carti de vizita pe plastic alb sau transparent

Suportul utilizat, folia de PP (polipropilena) de 0.5 – 0.8 mm, are o grosime echivalenta cartonului de 500 gr/mp si asigura o buna fixare a cernelurilor.

Imprimarea se face in policromie prin tehnologii UV.

Cartile de vizita transparente sunt produse noi, rezistente in timp, memorabile, ce impresioneaza, in special, prin suportul utilizat.

carte-de-vizita-transparenta-freelancer

Pentru orice nelamurire/detaliu/intrebare, nu ezita sa ne scrii pe adresa marketing [@] advicemedia [.] ro. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!