Scrible: un singur pix, orice culoare

Untitled-5De multe ori mi-am dorit sa pot reproduce sau pastra intr-un fel anume unele dintre culorile cu care ma intalnesc in viata de zi cu zi.

Cu siguranta vi s-a intamplat si voua sa va doriti sa reproduceti pe hartie culoarea unui fruct, nuanta unei flori sau poate chiar a unui fir de iarba.

Dorinta se poate transforma in realitate prin intermediul unui gadget care este proiectat astfel incat sa poata scrie cu orice culoare dintr-un numar de 16 milioane de culori reproduse.

Chiar daca la prima vedere pare un pix ca orica altul, Scribble are integrat un senzor de culoare si un microprocesor care-i permit recunoasterea culorilor din mediul inconjurator. Varful pixului este echipat cu un senzor RGB care, indreptat spre un anumit obiect, preia culoarea acestuia.

Pixul are capacitatea de a memora 100.000 de nuante diferite si de a reproduce peste 16 milioane de nuante unice.

Gadget-ul este disponibil in varianta cu cerneala pentru cei care inca isi petrec timpul cu pixul pe hartie si in varianta stylus pentru cei ce prefera smartphone-ul sau tableta.

Daca v-am starnit interesul, precizam si faptul ca dezvoltatorul acestui concept spera sa aduca produsul pe piata in cateva luni la pretul de 150$.

Sursa: Colourlovers