Postere inspirationale

Untitled-4In prezent, in industria tipografica, posterele minimaliste au devenit din ce in ce mai populare. Ele se regasesc aproape peste tot unde te uiti, dar, din fericire, cu diferite elemente grafice si stiluri. In continuare vreau sa va prezint unul dintre aceste stiluri care m-au surprins placut si care cred ca o sa va atraga atentia si voua.

M-am oprit asupra unor postere care contin citate celebre pe care, probabil, le veti recunoaste. Aceste afise sunt realizate de catre Ryan McArthur, un designer care a dat lovitura prin crearea uneii serii de postere care au devenit instantaneu populare.

Designer-ul Ryan McArthur a folosit citate inspirationale date de unele dintre cele mai stralucite minti ale timpului nostru, cum ar fi poetul si filosoful Rumi, scriitorul Oscar Wilde si fizicianul Albert Einstein, aducandu-le din nou in actualitate prin modelele sale de postere minimaliste. Pline de umor, inspiratie si izbitor de eficiente, aceste citate prind viata in mintile noastre cu ajutorul ilustratiilor jucause ale lui McArthur.

Unele dintre aceste modele au fost create pornind de la citate specifice, iar altele si-au gasit echivalentul literar numai dupa ce ilustratiile au fost facute. Cele mai multe dintre afisele sale sunt monocromatice, cu elemente minimaliste, lasand astfel privitorului posibilitatea de a-si concenta toata atentia asupra citatelor.

McArthur si-a creat operele de mana, prima data desenandu-le cu stiloul, iar apoi le-a dat viata folosind grafica digitala. El a spus intr-un interviu ca: „Am vrut sa folosesc in operele mele citate care nu numai sa furnizeze un impact vizual, dar care sa vorbeasca de viata, în general”.

Mai jos puteti vedea cateva dintre modelele realizate de catre Ryan McArthur.

Sursa: Boredpanda