Promoveaza-ti afacerea prin stickere!

sticker-bloggerSaptamana aceasta ne-am propus sa va prezentam cateva dintre caracteristicile etichetelor autocolante sau stickerelor. Etichetele autocolante fac parte din categoria materialelor de promovare necesare oricarei afaceri fiind utilizate pe scara larga in industria alimentara, cea a produselor cosmetice, a electronicelor, cea farmaceutica s.a.

Cunoscute si sub denumirea de stickere, etichetele pot fi folosite cu succes si pentru promovarea unor evenimente sau proiecte online. Un astfel de material, conceput intr-un mod creativ poate genera buzz, mediatizand cu usurinta diverse produse, servicii, evenimente sau proiecte.

Etichetele autocolante pot fi folosite pe orice fel de suprafete, de la plicuri, agende, la cadouri personalizate, sticle de vin, tabachere. Tipografia noastra printeaza etichete autocolante, impriamte in policromie sau alb-negru. Suportul poate fi hartie autocolanta mata sau lucioasa, PVC alb sau transparent.

Indiferent de dimensiunea pe care o alegeti, tineti cont sa nu aglomerati etichetele cu prea multe informatii, limitati-va la elementele de identitate vizuala si datele de contact ale firmei.

Mai mult decat atat, etichetele autocolante nu sunt utile doar pentru promovarea afacerii dumneavoastra, ci pot fi folosite si pentru a avea o evidenta stricta a stocurilor de marfa si a tuturor produselor ce necesita verificari periodice.

Pentru ca in final sa va bucurati de o calitate a printului ireprosabila, va recomandam sa aveti in vedere ca imaginile folosite sa aiba rezolutia de minimum 300 dpi, sa utilizati modelul de culoare CMYK, sa folositi bleed-ul de 2-3 mm, iar fonturile sa fie convertite la curbe.

Pentru a va inspira in momentul in care doriti realizarea unuor stickere, am selectat cateva modele de pe site-ul stickermule, realizate de companii din afara tarii.

sticker

sticker-stantat

sticker manifest