Povestile din spatele unei carti de vizita #1

Astazi, deschidem o noua serie de articole ce au in prin plan informatii despre carti de vizita. Totusi, nu orice fel de informatii, ci povestile unor carti de vizita, spuse chiar de proprietarii acestora.

O carte de vizita trasmite o serie de informatii despre proprietarul acesteia, insa, de multe ori, culorile utilizate, fontul  sau imaginile folosite sunt alese cu un anumit scop, transmitand o adevarata poveste.

In jurul acestora ne vom axa in urmatoarele articole. Prima poveste este una amuzanta si apartine unui instructor de fitness. Precizez, inca de la inceput, ca aceste carti de vizita au fost concepute de agentia Leo Burnett, din Dubai.

carti de vizita fitness

Motivul pentru care s-a optat pentru acest design a fost urmatorul: clientul, antrenoarea de fitnees, si-a dorit sa demostreze beneficiile unui program personal de fitness si prin intermediul cartii de vizita.

Cartea de vizita a lui Zohra Mouhetta este amuzanta, creativa si unica. Printata fata-verso, cartea ofera datele de contact ale antrenoarei, impresionand prin design si idee.

In articolul urmator, vom spune o alta poveste din spatele cartii de vizita a unui fotograf.

Sursa foto