Povestile din spatele unei carti de vizita #2

Continuam seria articolelor pe tema „Povesti din spatele unei carti de vizita„, analizand cartea de vizita a Anei Himes, fotograf din Spania. Despre Ana Himes am mai scris si intr-un alt articol pe blog, insa, astazi ,vreau sa va spun povestea ce se ascunde in spatele cartii ei de vizita.

Fotografia care apare pe cartea de vizita de mai jos a fost facuta undeva in Spania, pe un drum laturalnic de langa orasul Burgos.

„There were plenty of fog and the scenery was beautiful so we parked the car and he took this photo.”

Camera din imagine este una analogica, model Hawkeye Brownie, de prin 1950. Deoarece fotografia este extrem de reprezentativa, Ana Himes nu a dorit sa o incarce cu datele de contact. Astfel, a optat pentru o carte de vizita fata-verso, pe spatele acesteia fiind puse site-ul, adresa de e-mail si numarul de telefon.

In ceea ce priveste culoarea utilizata pe spatele cartii de vizita, Ana Himes afirma:

„The truth is that it was quite difficult to get the purple print correctly, it has has a specific amount of gray and purple, and double-sided is even complicated.”

Totusi, rezultatul impresioneaza prin claritate si creativitate, dand dovada de profesionalism.

Imaginea utilizata pe cartea de vizita apare si pe site-ul de prezentare al Anei Himes, site care, la fel ca si cartea de vizita, impresioneaza prin simplitate.

Sursa foto

carti de vizita ana himes fata

carti de vizita ana himes verso