Carti de vizita folosite in industria fotografica

In articolul de astazi, ma raportez la acele persoane care-si desfasoara activitatea in industria fotografica, analizand cateva carti de vizita ale unor fotografi din afara tarii. Poti comanda carti de vizita, pe site-ul nostru, indiferent de localitatea din care esti. Livrarea acestora se va face GRATUIT, prin curier rapid.

Revenind la tema articolului de astazi – carti de vizita ale fotografilor – vreau sa mentionez  faptul ca am ales acest domeniu fiindca este unul dintre cele mai creative, avand rolul de a imortaliza lumea in imagini. E acel domeniu fascinant in care You don’t take a photograph, you make it (Ansel Adams).

Cand concepi design-ul pentru carti de vizita, trebuie sa te gandesti la acele persoane care vor intra in posesia lor. Nimeni nu spune ca daca esti fotograf trebuie neaparat ca pe cartea de vizita sa pui o fotografie. Nu pentru a prelua, ci doar pentru a utiliza ca sursa de inspiratie, iti prezentam mai jos cateva modele de carti de vizita din industria fotografica.

carti de vizita fotograf anahimes

Fotografia de mai sus a fost facuta chiar de Ana Himes, iar camera din imagine este un Brownie Hawkeye. Din dorinta de a nu incarca cu informatii aceasta imagine, s-a optat pentru realizarea unui model fata-verso. Design-ul cartii de vizita este extrem de simplu, curat, dar si creativ.

carti de vizita fotograf

Studioul Foto Austin Walsh se bazeaza pe motto-ul „Shoot out Loud” si acest mesaj se regaseste chiar si in design-ul cartii de vizita.

carti de vizita fotograf 3

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, utilizarea unei fotografii pe cartea de vizita nu este un lucru obligatoriu. Chiar daca lucrezi in industria fotografica, poti sa realizeze o carte de vizita simpla, care nu utilizeaza niciun fel de imagine, asa cum este modelul de mai sus.

O serie de modele de carti de vizita iti punem la dispozitie, gratuit, pe site-ul nostru, in categoria modele carti de vizita. La orice comanda de carti de vizita poti opta pentru unul dintre modelele concepute de noi.

Sursa foto