Notes-uri personalizate

O alta categorie de produse pe care o realizam pentru clientii nostri este cea a notes-urilor personalizate. Chiar daca nu sunt la fel de des utilizate precum cartile de vizita, notes-urile sunt extrem de utile atat pentru angajatii companiei, cat si pentru cei din exteriorul acesteia. Fac aceasta afirmatie deoarece notes-urile sunt oferite, de cele mai multe ori, clientilor, furnizorilor si altor categorii de publicuri externe.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale notes-urilor tebuie sa facem mai multe precizari.

In primul rand, notes-urilor pot avea interiorul alb/negru sau color. Chiar daca optati pentru tiparirea paginilor din interior alb/negru, va recomandam sa printati coperta color.

O alta precizare ce trebuie facuta in cazul notes-urile se refera la dimensiunea acestora. In acest sens, trebuie sa mentionam faptul ca cele mai des utilizate dimensiuni sunt A4, A5, A6.

Coperta notes-urilor poate fi plastifiata mat sau lucios, iar gramajul cartonului folosit pentru printarea acesteia este cuprins intre 250 – 300 g.

O ultima precizare ce trebuie facuta se refera la modul de legare al notes-urilor; acestea pot fi legate cu spira metalica sau prin brosare. Mai jos, va prezentam doua astfel de modele, pentru a vedea sistemul diferit de prindere.

Model Notes – sistem prindere spira metalica

notes spira metalica

Model Notes – sistem prindere brosare

notes brosare

Daca doriti mai multe informatii despre astfel de materile tipografice, precum si lista de preturi, consultati pagina de prezentare a notes-urilor personalizate.

Nu uitati, pentru orice comanda a carei valoare depaseste suma de 300 lei, transportul este GRATUIT prin curier rapid.