Noi modele de carti de vizita

Astazi, ne-am gandit sa va prezentam cateva modele de carti de vizita destinate celor care lucreaza in domeniul medicinei. Astfel, modelele prezentate astazi, precum si altele asemanatoare, destinate medicilor, pot fi gasite in sectiunea de pe site modele carti de vizita.

Cartile de vizita de mai jos vor fi personalizate cu informatiile oferite de client. Imaginile si elementele grafice utilizate sunt reprezentative pentru domeniul medical.

Green Check MarkPrimul model de carti de vizita pe care vi-l propunem, datorita elementelor grafice folosite in conceperea lui, poate fi utilizat de medicii sau de cabinetele medicale care inca nu si-au conceput un logo.

carti de vizita medicina 009

Green Check MarkCel de-al doilea model de carti de vizita il recomandam medicilor pediatri, grafica sa permitand adaugarea unor informatii extrem de importante, precum adresa cabinetului sau programul acestuia.

carti de vizita medicina 010

Green Check MarkAl treilea model pe care vi-l prezentam astazi este unul general, putand fi folosit de medici, indiferent de domeniul in care acestia s-au specializat.

carti de vizita medicina 011

Green Check MarkModelul de mai jos se impune prin simplitate si poate fi folosit atat de personalul medical din institutiile de stat, cat si de cei ce-si desfasoara activitatea in cabinete private.

carti de vizita medicina 012

Green Check MarkDatorita elementelor grafice utilizate, urmatorul model de carti de vizita il recomandam medicilor cardiologi.

carti de vizita medicina 013

Green Check MarkModelul urmator incheie seria cartilor de vizita prezentate astazi. Este un model simplu, pentru care puteti opta la orice comanda de carti de vizita.

carti de vizita medicina 014

Nu uitati, in momentul in care comandati online carti de vizita de pe site-ul nostru, sa specificati codul modelului pentru care optati. Pentru comenzile de carti de vizita, transportul este GRATUIT prin curier rapid.