Carti de vizita fitness

In articolul de fata, vom oferi cateva noi modele de carti de vizita. De data aceasta, modelele deschid si o noua categorie pe site; este vorba de categoria „modele carti de vizita fitness/sport„. Astfel, incepand de astazi, salile de sport si antrenorii care doresc sa utilizeze carti de vizita si inca nu si-au creat propriile modele pot alege unul din categoria mai sus mentionata. Aceste modele sunt oferite gratuit, la orice comanda de carti de vizita.

Cum trebuie sa procedati daca doriti un astfel de model? In primul rand, in momentul plasarii comenzii, trebuie sa specificati codul modelului ales. In al doilea rand, trebuie furnizate toate datele si informatiile care urmeaza sa apara pe cartea de vizita. Din acest moment, vom prelua comanda si vom incepe personalizarea modelului ales cu datele furnizate.

Nu uitati ca orice model de carti de vizita poate avea colturi rotunjite, iar cartonul poate fi plastifiat mat sau lucios.

Toate comenzile de carti de vizita vor fi livrate in mod gratuit prin curier rapid direct la sdiul firmei dvs.

Pentru inceput, in categoria  „carti de vizita fitness” se regasesc modelele prezentate mai jos. Totusi, frecvent, aceasta va fi actualizata cu noi modele. Enjoy!

carti de vizita fitness 001

carti de vizita fitness 002

carti de vizita fitness 003

carti de vizita fitness 004