Flowers si Cities – noi modele de calendare de birou

calendare 2013Anul acesta am decis sa ne marim colectia de materiale tipografice cu noi modele de calendare. Departamentul nostru grafic a inceput, inca de acum cateva luni de zile sa realizeze modele originale de calendare de birou si de perete.

In articolul de astazi, continuam prezentarea calendarelor de birou cu doua noi modele ce se regasesc in portofoliul nostru, Flowers si Cities.

Fiecare din acestea va putea fi personalizat atat pe coperta, cat si pe paginile din interior. Personalizarea calendarelor se va face cu datele oferite de client.

Hartia utilizata este de 150 g, iar suportul va fi din carton de 300 g. Calendarele vor fi legate cu spira metalica alba sau neagra.

Primul model de calendare pe care vi-l prezentam astazi, Flowers, poate fi utilizat de orice companie indiferent de domeniul sau de activitate. Fotografiile sunt alese astfel incat sa permita personalizarea calendarului si sa atraga din punct de vedere vizual.

calendar birou flowers

In realizarea celui de-al doilea model de calendare de birou, Cities, am utilizat o serie de fotografii cu cele mai cunoscute orase din lume. Acestea sunt pozitionate astfel incat logo-ul beneficiarului sa poata fi lizibil. La fel ca si modelul precedent, Cities poate fi folosit de orice companie indiferent de domeniul in care-si desfasoara activitatea.

calendare birou cities

Accesand meniul de sus puteti afla mai multe informatii despre modul in care se comanda calendarele personalizate. Mentionam ca transportul se face prin curier rapid si este gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 300 lei.