Am creat felicitarile care te diferentiaza

felicitari CraciunCei care s-au plictisit de clasicele modele de felicitari pot alege una dintre variantele incluse in colectiile Christmas Tree sau Christmas Colors. Cele doua colectii cuprind o serie de felicitari diferite de cele traditionale, in special, prin elementele grafice.

Modelele pot fi realizate postcard sau in format clasic. Cea mai des utilizata dimensiune pentru felicitarile postcard este 10 x 15 cm. Felicitarile vor fi printate pe carton de 300 de grame, putand fi plastifiate mat sau lucios in functie de specificatiile clientului.

In functie de modelul ales, in tiparirea felicitarilor, pot fi utilizate si cartoane speciale. Clientii pot opta pentru ambalarea felicitarilor in plicuri personalizate. Atat felicitarile, cat si plicurilor vor fi personalizate cu datele oferite de beneficiar. De cele mai multe ori, pe o felicitare apar logo-ul companiei si slogan-ul, iar in interior, mesajul de sarbatori.

Atunci cand alegeti un model de felicitare este bine sa tineti cont de compania pe care o reprezentati, de valorile, misiunea si de domeniul de activitate al acesteia.

Alegerea se poate face si din punct de vedere cromatic. In acest context, ar fi recomandat ca nuantele felicitarii sa fie complementare sau sa se regaseasca in logo-ul companiei.

O parte dintre modelele celor doua colectii pot fi observate mai sus, insa pentru a le vedea in intregime puteti accesa acest acest link.