Modele bloc notes personalizat

notes personalizatIn cautarile mele am gasit o colectie extrem de creativa de bloc notes-uri pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Inainte de a prezenta modelele asupra carora m-am oprit, cateva precizari vis-a-vis de aceste materiale tipografice sunt necesare.

Notes-ul personalizat sau caietul de notite este extrem de utilizat in cadrul conferintelor sau seminariilor fiind oferit participantilor, de cele mai multe ori, alaturi de mapa de prezentare. Intr-un asemenea context, bloc notes-urile sunt extrem de utile si ar trebui sa nu lipseasca. In ultima perioada, am vazut din ce in ce mai multe notes-uri, acestea inlocuind uneori cu succes clasica agenda.

Bloc notes-urile pe care le realizam noi pot tiparite in format A5 sau A6, insa dimensiunea difera in functie de ideea clientului sau de cerintele furnizate de acesta. Notes-ul clasic e legat prin spira metalica, insa, in functie de numarul de pagini din interior, putem realiza si brosarea acestora.

In cazul bloc notes-urilor, coperta poate fi plastifiata mat sau lucios sau puteti opta pentru lacuirea selectiva a unor elemente grafice. Hartia din interior poate fi mata sau lucioasa, de 80 sau 90 g.

Dupa ce ati aflat toate aceste detalii tehnice, revenim la ceea ce va promiteam la inceputul articolului: o serie de modele de notes-uri creative realizate de designeri din afara tarii.

Primele notes-uri sunt achizitionate din Peru si impresioneaza atat prin design-ul copertii, cat si prin paginile din interior.

notes 01

notes 02

notes 04

Cel de-al doilea model ne-a atras atentia fiind special realizat pentru cei care studiaza graphic design. Acest notes impresioneaza prin design-ul si facilitatile oferite de paginile din interior.

notes grafic design 01

notes grafic design 02

notes grafic design 03

notes grafic design 04

notes grafic design 05

Urmatorul model este unul dintre preferatele noastre. Acesta imbina cu succes simplitatea cu creativitatea.

notes personalizat 01

notes personalizat 02

notes personalizat 03

notes personalizat 04

Incheiem acest articol prin prezentarea catorva modele de pagini din interior. Dupa cum puteti vede mai jos, paginile pot fi simple, doar cu logo-ul companiei, sau pot avea diverse mesaje.

pagina interior notes 01

pagina interior notes 02

pagina interior notes 03

pagina interior notes 04