Model carte de vizita mobilier

Companiile sau persoanele fizice care-si doresc carti de vizita dar nu dispun de un model isi pot alege unul, in mod gratuit, din sectiunea modele carti de vizita.

Permanent, in functie de cererile de oferta, incercam sa adaptam aceasta sectiune cu noi categorii. Ultima categorie adaugata este modele carti de vizita mobilier. Momentan, in aceasta categorie se gasesc 8 modele de carti de vizita destinate acelor companii care-si desfasoara activitatea in domeniul productiei si vanzarii de mobilier. Fiecarei carti de vizita ii corespunde un anumit cod, ce trebuie mentionat in momentul plasarii comenzii. Mai jos, sunt prezentate doar o parte dintre modelele cadrul acestei categorii, restul putand fi vizualizate accesand link-ul de mai sus.

Pentru comenzile de carti de vizita, transportul este GRATUIT, prin curier rapid.

Symbol - CheckDaca optati pentru primul model de carti de vizita, acesta va fi personalizat, in mod gratuit ,cu logo-ul companiei, cu numele acesteia si cu datele de contact.

carti de vizita mobilier MOB 001 blog

Symbol - CheckUrmatoarele modele din categoria carti de vizita mobilier au fost realizate pentru companiile care inca nu dispun de un logo. Elementele grafice utilizate in conceperea acestora compenseaza lipsa identitatii vizuale.

carti de vizita mobilier MOB 002 blog

carti de vizita mobilier MOB 006 blog

carti de vizita mobilier MOB 007 blog