Calendare personalizate 2012

cadou-craciunChiar daca mai sunt cateva luni pana la sarbatorile de iarna, companiile deja pregatesc cadourile pentru clienti, pentru furnizori, pentru angajati, de fapt, pentru toti stakeholderii cu care interactioneaza. De pe lista de cadouri nu trebuie sa lipseasca acele calendare personalizate ce vor fi folosite pe tot parcursul anului de cei care le primesc. Este un cadou util ce contribuie si la promovarea firmei dvs, fiindca fiecare pagina poate fi personalizata cu imagini ale propriilor produse, cu logo-ul si sloganul companiei, precum si cu datele de contact.

In ceea ce priveste calendarele personalizate, va punem la dispozitie trei astfel de materiale: calendare de perete, calendare de buzunar si calendare de birou.

Pentru aceste materiale, transportul este gratuit, prin curier rapid, pentru comenzile de peste 300 lei.

1Calendarele de perete sunt legate cu spira metalica si au dimensiunea de 300×440 mm. Aceste calendare pot fi personalizate integral cu imagini sau informatii referitoare la compania dvs. Lista de preturi pentru calendarele de perete poate fi consultata accesand link-ul de mai sus.

1Calendarele de birou pot fi tiparite pe hartie mata sau lucioasa, suportul acestora fiind cartonul de 300 de grame. Prinderea calendarelor de birou se realizeaza cu spira metalica. Sunt un cadou ideal, fiind personalizate cu elemente reprezentative ale companiei.

1Calendarele de buzunar pot inlocui, la inceputul anului, clasicele flyere, fiind, cu siguranta, utilizate pe tot parcursul anului. Recomandam personalizarea integrala a acestora cu imagini reprezentative ale companiei si cu datele de contact.