Carti de vizita turism

In fiecare an, atunci cand ne intoarcem din concediu, pret de cateva zile, incercam sa-l planificam pe urmatorul. Chiar daca e vorba de cel din preajma sarbatorilor de iarna sau chiar cel din vara anului urmator, stabilirea destinatiei si planificarea, in linii mari, a concediului ne binedispune. Gandidu-ma la astfel de lucruri, nu puteam sa nu scriu si despre cartile de vizita cu care ne intoarcem de fiecare data din vacanta. Cele mai multe apartin pensiunilor sau hotelurilor si, aproape de fiecare data, sunt predominate de imagini.

Cautand astfel de exemple, am dat peste cateva modele de carti de vizita din turism care ne-au atras atentia. Din dorinta de a vedea ce carti de vizita sunt folosite in afara tarii, am selectat cateva modele care speram sa va placa.

checkPrimul model de carti de vizita e conceput pentru agentia de turism Adventure Travel. Banuim ca serviciile aduc un plus de adrenalina, acesta fiind si motivul pentru care s-a optat pentru o forma mai putin obisnuita, care atrage atentia si diferenteaza cartea de vizita.

carti de vizita turism

checkCel de-al doilea model de carti de vizita merge pe ideea de carte postala. Simplu si creativ! Sursa foto

carti de vizita turism 02

checkUrmatorul model de carti de vizita impresioneaza prin simplitate, prin culorile alese, dar si prin partea de copy. Din ce ne-am dat seama este cartea de vizita a unei agentii online de turism, din Africa de Sud. Sursa foto

carti de vizita turism 03

checkModelul de mai jos este unul fata-verso, pe partea din spate a cartii de vizita optandu-se doar pentru diverse imagini ce duc cu gandul la vacanta. Modelul nu-i apartine unei agentii de turism, ci unei persoane pasionate de calatorii. Sursa foto

Moo Business Cards

Speram sa va inspire si sa va placa modele selectate de noi!