Cum utilizam spatele unei carti de vizita?

advice media 01De cele mai multe ori cartile de vizita sunt tiparite pe o singura fata. Totusi, in momentul in care ne dorim carti de vizita trebuie sa tinem cont si de faptul ca o parte din informatii pot fi printate pe spatele cartii de vizita, spatiu care, de obicei, ramane liber si fara niciun fel de detalii.

Exista mai multe modalitati prin care putem utiliza acest spatiu, iar o parte dintre acestea vor fi prezentate in randurile ce urmeaza.

Una dintre cele mai simple metode este utilizarea unei fotografii reprezentative pentru domeniul in care va desfasurati activitatea. Mai jos avem un astfel de model, ce poate fi utilizat de un fotograf specializat in realizarea de portrete.

carti de vizita fotograf

Daca varianta unei imagini reprezentative nu va atrage, atunci puteti lua in calcul utilizarea acestui spatiu pentru a furniza informatii suplimentare despre serviciile oferite. Astfel a procedat compania Insure Risck ale carei carti de vizita se pot vedea mai jos.

carti de vizita Insure Risck

Unii clienti utilizeaza spatele cartii de vizita pentru a evidentia informatii precum: site-ul companiei sau numele si slogan-ul acesteia.

carti de vizita franco

carti de vizita mario raiz

Indiferent de varianta pe care o alegeti, nu uitati ca modelele fata-verso va diferentiaza si va permit sa transmiteti un numar mai mare de detalii si informatii despre compania pe care o reprezentati.

Toate modelele prezentate in acest articol fac parte din portofoliul companiei Lemongraphic.