Contul de Twitter pe cartile de vizita

In articolul precedent, dadeam cateva exemple de carti de vizita ce se bazeaza pe cautarile din Google. Astazi, va ofer cateva exemple de carti de vizita care promoveaza conturile pe retelele sociale. Cu toate ca Twitter-ul, la noi in tara, nu este o retea sociala foarte populara, in afara tarii lucrurile sunt diferite, iar cei care au un cont pe Twitter si-l promoveaza si pe cartea de vizita.

Unele modele de carti de vizita ofera contul de twitter ca informatie suplimentara, in timp ce pe altele acesta reprezinta elementul central. Asa se intampla in cazul lui Evan Williams, insa este de inteles, fiindca acesta e co-fondatorul retelei Twitter. Cartea sa de vizita, pe care o puteti vedea mai jos, este tiparita fata-verso, pe un carton special. Daca optezi pentru un astfel de carton, design-ul cartii de vizita trebuie sa fie cat mai simplu, tocmai pentru a nu estompa textura si striatiile acestuia.

carti de vizita Twitter

Cel de-al doilea model, cel de mai jos, este o copie fidela a paginii de Twitter. O carte de vizita a unui fan inrait al acestei retele.

carti de vizita Tweet

Daca informatiile pe care le diseminezi prin contul de Twitter te reprezinta sau te caracterizeaza in vreun anumit fel, ma refer aici, in special, la partea profesionala, atunci un astfel de model ti s-ar potrivi. Ba chiar mai mult, daca esti un specialist in social media sau aplici pentru un job in acest domeniu este bine sa pui pe cartea ta de vizita si astfel de informatii. Totul depinde de cat de creativ esti.

Inchei, ca si in articolul precedent, cu un citat despre creativitate: „Making the simple complicated is common place; making the complicated simple, awesomely simple, that’s creativity” – Charles Mingus.

Sursa foto cardobserver.com si clubsoda