Contul de Facebook pe cartile de vizita?

Daca in articolul precedent, dadeam cateva exemple de carti de vizita pe care este trecut contul de Twitter, acum, este momentul sa trecem la Facebook si sa venim cu cateva modele de carti de vizita ce promoveaza activitatea de pe aceasta retea sociala.

Inainte de a prezenta cele doua modele, vreau sa va spun ca este extrem de important modul in care-ti gestionezi imaginea in mediul online. Viitorul sau actualul angajator, partener de afaceri sau client poate afla o serie de informatii despre tine doar dupa un simplu search pe Google. Totusi, daca ti-ai gestionat intr-un mod profesionist activitatea din mediul online, poti sa treci pe cartea de vizita adresa blog-ului tau si chiar a conturilor de pe retelele de socializare.

In afara tarii, in mod special, persoanele cunoscute in mediul online isi concep modele de carti de vizita ce promoveaza contul de Twitter sau de Facebook. Cele doua modele de mai jos sunt concepute pe layout-ul retelei de socializare Facebook.

Facebook_carti de vizitaSocial_Media_carti de vizita

La fel cum spuneam si pana acum, daca prezenta ta in mediul online face parte din construirea unui brand personal, atunci e bine sa-ti promovezi aceasta activitate si pe cartea de vizita.

Sursa foto 1 si foto 2