Comenzi online de diplome si tipizate

diploma trainingNe propunem sa diversificam permanent gama de produse oferite astfel incat, incepand cu luna aceasta, pot fi comandate online doua noi tipuri de materiale tipografice: diplome si tipizate. Caracteristicile acestora vor fi prezentate in randurile de mai jos, preturile si toate specificatiile tehnice fiind vizibile pe site, in pagina de produs.

Diplome

Toata lumea apreciaza o diploma, fie ca atesta niste cunostinte sau calitati, evidentiaza rezultatele sau contributiile de exceptie in diferite domenii sau felicita pe cel care o primeste. Cu atat mai mult, diplomele sunt cel mai adesea pastrate cu placere de cel caruia i-au fost oferite.

Diplomele pot fi oferite participantilor la diferite concursuri, traininguri, cursuri, simpozioane, workshopuri, evenimente business sau sociale, ca apreciere a rezultatelor scolare sau ale angajatilor la sfarsit de an, dar pot avea si un scop de divertisment oferite in cadrul unor aniversari, petreceri de copii sau prietenilor apropiati.

Printam diplome pe carton de 250-300 gr/mp (lucios sau mat) sau pe carton special, in policromie pe o singura fata, formatul standard fiind A4. La cerere, se poate imprima si pe A5 sau A6. Va recomandam ca design-ul sa fie in concordanta cu evenimentul in cadrul careia va fi oferita diploma. Astfel, intr-un context formal design-ul diplomei va fi simplu, original, profesionist, fara a fi incarcat cu prea multe elemente. In schimb, daca intentionati sa oferiti apropiatilor un astfel de material tipografic, copiilor la diferite aniversari, puteti folosi oricat de multe culori si elemente grafice care sa se imbine din punct de vedere estetic.

Garantam imprimarea la o rezolutie de inalta calitate, 2400 dpi, si va recomandam sa tineti cont de cerintele fisierelor pentru print: rezolutie de minimum 300 dpi, fonturi convertite la curbe si bleed de 2-3 mm. Pentru un plus de eleganta puteti alege plastifierea mat sau lucioasa a diplomei sau printarea pe carton special.

diploma copii

Tipizate

Tipizatele sunt folosite atat de persoanele juridice, cat si de persoanele fizice, fiind necesare activitatilor zilnice ale societatilor comerciale, dar si a celor cu profesii liberale. Prin intermediul site-ului nostru puteti comanda facturi, avize de insotire a marfii, chitantiere, bonuri de consum, monetare, jurnale de cumparaturi, registru jurnal, registru inventar, fise de magazie. Pentru persoanele fizice realizam bilete medicale, carnete, borderouri, reţete, fişe, tipizate cu regim hotelier, bilete calatorie s.a..

La cerere, realizam tipizate cu regim intern adaptate cerintele si necesitatilor companiei dumneavoastra care sa cuprinda orice fel de logo, date ale companiei si orice alte elemente de identificare vizuala care sa reflecte imaginea si identitatea brandului. Imprimarea se realizeaza pe echipamente profesioniste, iar datorita parteneriatelor cu furnizori de inalta calitate, va putem oferi un produs final calitativ intr-un timp foarte scurt.

Dimensiunea si formatul poate varia, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, imprimarea se poate face in policromie sau alb-negru, pe hartie autocopiativa in 3 exemplare. Legarea poate fi facuta prin brosare, spiralare sau capsare putand alege realizarea tipizatelor cu perfor pentru ruperea cu usurinta a filelor.

tipizate facturi

Prin intermediul calculatorului de preturi de pe pagina tipizatelor, puteti alege tipul de format standard, A4, A5, A6 si tipul de set: 2 sau 3 file, cat si cantitatea dorita. Puteti opta pentru serviciile de rizuire si printare date variabile prin care fiecare material va fi tiparit cu informatii diferite.

Livrarea se face prin curier rapid si este gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei. Achitarea comenzii se poate realiza prin ordin de plata sau ramburs.