CD-uri personalizate

Untitled-4Serviciul de imprimare CD permite atat personalizarea cd-urilor, cat si a carcasei in care acestea sunt ambalate. CD-urile arata mult mai profesionist atunci cand sunt personalizate si plasate intr-o carcasa cu o coperta tiparita.

Fie ca vindeti CD-uri cu diverse cursuri sau tutoriale, fie ca sunteti o  trupa de muzicieni sau distribuiti date sau software-uri, o carcasa premium si un cd personalizat va poate ajuta sa va construiti un brand de incredere.

Serviciul de personalizare CD oferit de Advice Media include suportul CD sau DVD, personalizarea acestuia si ambalarea bulk. Preturile pot fi calculate direct pe site. Realizam atat cd-uri si dvd-uri de dimensiuni standard, cat si mini cd sau dvd.

Utilajele folosite in inscriptionarea de cd-uri sau dvd-uri permit verificarea automata a datelor  si realizarea unei productii de 1000 de cd-uri sau dvd-uri in 24 de ore. Pentru comenzile de peste 500 de bucati de cd-uri personalizate se poate opta pentru serviciul de lacuire al acestor produse.

Pentru un plus de originalitate punem la dispozitia clientilor nostri si posibiliatea de a ambala in carcase suporturile de stocare. Intreaga gama de carcase poate fi gasita accesand link-ul oferta carcase cd.

Mai multe informatii despre acest serviciu, precum si detalii ce trebuie respectate atunci cand se relizeaza grafica pentru astfel de produse pot fi consulate accesand link-urile mentionate mai sus.