Carti de vizita – saloane infrumusetare

carte vizita salon cosmeticaCartile de vizita sunt esentiale oricarui salon de coafura sau cosmetica iar daca acestea au un aspect profesionist, ingrijit si original vor reflecta seriozitatea afacerii dumneavoastra.

Advice Media va ofera gratuit o serie de modele de carti de vizita salon cosmetica ce pot fi personalizate cu datele firmei dumneavoastra. Modelele propuse de noi au fost create cu deosebita atentie, fara a fi incarcate cu multe elemente, cu un design clar, discret si elemente reprezentative pentru acest domeniu.

Un mod original prin care sa va asigurati ca va fi pastrata cartea de vizita de catre clienti este personalizarea suprafetei de pe verso cu un calendar lunar in care clientul sa isi bifeze programarile sau, o varianta mai simpla este conceperea unui memento, ca in modelul de mai jos:

card programare cosmetica

Suprafata verso a cartii de vizita poate fi folosita si pentru a va promova un serviciu sau pentru a oferi informatii cu privire la tarifele salonului pentru principalele servicii.

Nu incarcati aceasta suprafata cu prea multe informatii, oferiti doar cat este necesar ca clientul sa isi poata faca o parere de ansamblu cu privire la tarife si servicii.

Mai mult decat atat, va recomandam sa oferiti cate un set de carti de vizita personalizate cu numele fiecare angajat, deoarece cei mai multi clienti prefera serviciile unei anumite persoane si acesta este principalul motiv pentru care se intorc de fiecare data. Astfel, clientul isi va aminti mai usor numele angajatului si il va recomanda si altor persoane interesate, dar este si un mod eficient de a va promova afacerea si in afara salonului, angajatul putand distribui aceste carti de vizita cu orice ocazie.

Inainte sa comandati unul dintre modelele gratuite de carti de vizita, nu uitati sa specificati codul cartii de vizita ales din modelele de pe site. Pentru mai multe informatii despre cartile de vizita pentru saloanele de infrumusetare va recomandam sa cititi articolele Carti de vizita salon cosmetica si Modele carti de vizita salon infrumusetare.

Orice comanda de carti de vizita pe carton normal, pe carton special sau colorat in masa, transparente, din plastic sau magnetice beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid.