Calendare de perete personalizate – model Flowers

Calendarul de perete pe care il prezentam in acest articol, la fel ca toate calendarele noastre de perete si de birou, poate fi personalizat pe coperta si pe fiecare pagina in parte. Astfel, modelul Flowers va contine datele beneficiarului atat pe coperta, cat si pe fiecare din cele 12 file.

Dupa cum v-ati dat seama din denumirea acestui model de calendare de perete, imaginile care se regasesc in paginile calendarului au in prim plan florile. Este un model special conceput pentru clientii nostri, acesta neragasindu-se in portofoliul altei companii, putand astfel sa va diferentiati cu usurinta.

Mai jos, puteti observa design-ul copertii, precum si al paginilor din interior. Pe fiecare pagina va aparea una din fotografiile prezentate in continuare. Calendarul de perete va fi tiparit pe hartie de 150 g, iar suportul acestuia din carton de 300 g. Printarea se va realiza in policromie, iar legarea se va face cu spira metalica si hanger.

calendare de perete model flowers

Preturile difera in functie de tiraj si de formatul calendarelor. Ele pot fi consultate accesand din meniul din stanga sectiunea calendare de perete. Preturile afisate sunt pentru calendarele de perete cu dimensiunea 30 x 44 cm.