advicemedia.ro intr-o noua versiune

advice media noul siteAdaugarea unor noi produse in portofoliu si extinderea serviciilor de tipar ne-au determinat sa relansam versiunea site-ului advicemedia.ro. Cu un layout stilizat, noul site faciliteaza navigarea utilizatorilor si diseminarea informatiilor despre produsele tipografice pe care le realizam.

Versiunea actuala a site-ului functioneaza sub forma unui magazin online, facilitand interactiunea cu clientii si procesul de plasare al comenzilor. Interfata prietenoasa si infrastructura de navigare usor de utilizat permit companiilor din toata tara sa comande online carti de vizita, mape de prezentare, brosuri sau alte materiale tipografice.

O parte dintre schimbarile aduse de noua varianta a site-ului sunt mentionate in randurile urmatoare.

Sistemul de comenzi online

Ne bucuram sa va anuntam ca printre noutatile oferite de www.advicemedia.ro se numara imbunatatirea sistemului de comanda online. Noua versiune permite clientilor sa comande online produse tipografice (carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, flyere, pliante etc) prin simpla adaugare a acestora in cosul de cumparaturi. Pentru plasarea unei comenzi trebuie doar sa alegeti produsul dorit si sa-l adaugati in cosul de cumparaturi.

Pe langa posibilitatea de a comanda online produse tipografice, noua versiune aduce si alte schimbari ce trebuie mentionate:

Pe fiecare pagina de produs am introdus noi informatii grupate in urmatoarele sectiuni: specificatii tehnice, livrare si plata, cum comand, intrebari frecvente si sfaturi utile. Sectiunile sunt personalizate cu informatii pentru fiecare produs in parte.

Pagini cu noi produse

Odata cu noua versiue a site-ului am lansat si noi produse ce pot fi comandate online: carti de vizita transparente, carti de vizita din plastic si cele magnetice.

Imagini cu produsele realizate

Fiecare produs este prezentat printr-o serie de imagini reprezentative pentru a va face o idee despre modul in care acestea urmeaza sa arate.

Cartoane speciale si cartoane colorate

Doua noi pagini, Cartoane speciale si Cartoane colorate, ofera o serie de imagini cu suporturile pe care le putem utiliza in realizarea cartilor de vizita. Acestea vin in srijinul clientilor si cu o descrie a fiecarui tip de carton in parte.

Toate schimbarile mentionate mai sus si multe altele pe care va lasam sa le descoperiti pe site vizeaza imbunatatirea experientei de navigare a utilizatorilor, reducerea timpilor de comanda si eficientizarea comunicarii cu clientii.

Va dorim navigare placuta!