Realizare CD sau DVD absolvire

Deoarece semestrul al doilea din anul universitar 2011-2012 deja a inceput, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii despre un alt serviciu util pe care vi-l punem la dispozitie, ma refer la cel de personalizare DVD si CD. Daca articolele publicate pana acum faceau referire, de cele mai multe ori, la modele carti de vizita si la procesul de realizare al acestora, astazi, va propunem o serie de informatii despre CD-urile si DVD-urile de absolvire.

CD-urile si DVD-urile cu fotografiile de la banchetul de final de facultate, cu materialele video de la cursul festiv, pot fi personalizate sau imprimate cu anumite imagini si informatii reprezentative.

Pretul pentru serviciul de personalizare DVD si CD absolvire include:

  • cd-ul si dvd-ul
  • imprimarea sau personalizare CD-ului si DVD-ului
  • ambalarea bulk a acestora

Va recomandam, ca pe langa acest serviciu, sa optati si pentru inscriptionarea datelor pe CD sau DVD. Facem aceasta recomandare fiindca utilizam echipamente profesioniste care permit verificarea automata a datelor ce au fost inscriptionate, proces ce nu poate fi realizat acasa, pe echipamentele de tip office. Utilizand si acest serviciu conex, veti avea siguranta ca datele au fost inscriptionate corect pe fiecare CD si DVD. CD-urile si DVD-urile pot fi ambalate in carcase sau in plicuri, in functie de specificatiile trasmise de beneficiar.

Astfel, in final puteti avea un CD-ul sau DVD-ul de absolvire personalizat, pe care sa gasiti, ori de cate ori va doriti acest lucru, materialele foto si audio-video de la cursul festiv si banchet. Accesand link-ul din banner-ul de mai jos puteti afla pretul pentru personalizarea CD-urilor si DVD-urilor, precum si alte informatii referitoare la acest serviciu.

cd si dvd absolvire