Printuri cu date variabile

Printarea pe baza de date variabile ofera posibilitatea de a personaliza mesajele trimise catre publicul tinta utilizand o serie de date specifice provenite dintr-o baza de date.

Folosind printarea de date variabile, fiecare pagina poate contine  informatii, mesaje sau imagini unice, concepute si adaptate special catre un anume destinatar.

Printarea sau personalizarea cu date variabile poate fi folosita pentru materiale precum:

check-marktiparirea invitatiilor pentru diverse evenimente (exp. invitatiile pot fi personalizate pe baza unei liste cu persoanele invitate)

check-marktiparirea biletelor pentru diverse tombole (exp. fiecare bilet va fi personalizat cu un cod de identificare alfanumeric)

check-marktiparirea plicurilor personalizate (exp. pe fiecare plic in parte va fi tiparit numele si adresa destinatarului)

check-marktiparirea legitimatiilor (exp. fiecare legitimatie va fi personalizata cu datele de identitificare ale posesorului, precum si cu fotografia acestuia)

check-marktiparirea cardurilor de fidelitate

check-marktiparirea cataloagelor de produse

check-markrealizarea felicitarilor

check-markvouchere, cupoade de discount

Astfel, prin serviciile de printare date variabile puteti personaliza fiecare material tiparit, cu informatii preluate dintr-o baza de date.

Pentru mai multe informatii referitoare la printarea cu date variabile puteti sa ne contactati prin e-mail (office@advicemedia.ro).