Noi modele de calendare personalizate

Venim cu vesti bune! Chiar daca inca nu am ajuns nici macar la jumatatea anului 2012, am inceput sa ne pregatim pentru 2013 cu noua colectie de calendare personalizate de diverse formate. Astfel, pe parcursul mai multor articole vom prezenta rezultatul muncii noastre.

Calendarele personalizate pot fi realizate in trei formate diferite: calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar. Pentru fiecare categorie am pregatit o serie de modele ce pot fi personalizate cu informatiile oferite de client.

Astfel, daca iti doresti un calendar pentru anul urmator si inca nu ai realizat partea grafica a acestuia, nu-ti face niciun fel de grija. Poti alege unul dintre modelele de calendare personalizate realizate de designerii nostri.

Dupa acest prim pas, trebuie doar sa ne furnizezi detaliile cu care vrei sa personalizezi calendarul (numele companiei pe care o reprezinti, adresa, datele de contact, logo-ul sau slogan-ul acesteia).

Nu uita un aspect extrem de important: calendarele realizate de noi vor fi personalizate pe fiecare pagina in parte. Astfel, informatiile voastre vor fi vizibile pe parcursul unui intreg an calendaristic.

Acestea fiind spuse, deschidem seria calendarelor de perete cu un prim model inspirat de Carnavalul de la Venetia. Mai jos, puteti vedea modul in care arata coperta calendarului de perete, design-ul unei pagini din interior, precum si cateva dintre fotografiile ce urmeaza sa apara pe cele 12 pagini ale calendarului.

VENICE model blog calendar perete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *