Povestile din spatele unei carti de vizita #3

Continuam seria articolelor „Povesti din spatele unei carti de vizita” cu informatii despre cartile de vizita utilizate de angajatii unei companii din Marea Britanie.

Apollo Studio – Bring your music! este un studio de inregistrari din Marea Britanie care a optat pentru niste carti de vizita mai putin obisnuite. De fapt, aceste materiale atrag atentia prin elementele grafice utilizate.

Care este povestea lor? Cei de la Apollo si-au dorit ca desing-ul cartilor de vizita sa nu fie foarte corporate, ci „friendly, youthful, creative, colorful, fun and to represent the sense of community, the human interaction and connection”.

Si-au stabilit acest obiectiv pentru a se plia pe target-ul lor, reprezentat de persoanele tinere, pasionate de muzica. Cartea de vizita, dupa cum se poate observa mai jos, este printata fata-verso, folosindu-se patru tipuri de background.

Cartea de vizita este realizata de Christina Binou, grafic designer la Binou Visual Design. Portofoliul Christinei poate fi gasit pe site-ul ei, www.binou.eu.

Sursa foto