Ce carti de vizita foloseste Jerry Yang?

Nu vreau sa incepem intr-un mod pesimist articolul de astazi, insa, pentru cei care nu vor avea sansa sa cunoasca si sa faca schimb de carti de vizita cu oameni precum Bill Gates, Steve Jobs sau Jerry Yang, ne-am gandit sa prezentam modelele de carti de vizita pe care acestia le utilizeaza.

Astazi, incepem, intr-o ordine absolut aleatoare, cu Jerry Yang, cofondatorul Yahoo! Inc. Inainte de a prezenta modelul de carti de vizita, deschidem o paranteza pentru a spune cate ceva despre fondatorii Yahoo.

In ianuarie 1994, Jerry Yang si David Filo, absolventi ai Universitatii Standford, au creat “Jerry and David’s Guide to the World Wide Web.”, ce functiona sub forma unei liste cu site-urile lor favorite. In aprilie 1994, denumirea site-ului s-a transformat in „Yahoo!”, domeniul yahoo.com fiind creat pe 18 ianuarie 1995.

Revenind la tema articolului de astazi, mai jos am postat o fotografie a cartii de vizita ce-i apartine lui Jerry Yang. Fotografia este facuta de ©Robert Holmgren.

Jerry Yang Business Card [ Chief Yahoo, Yahoo!]

Dupa cum va promiteam, la inceputul acestui post, vom continua articolele pe aceasta tema cu Bill Gates, Steve Jobs si, bineinteles, Mark Zuckerberg.