Postere infricosatoare de Halloween

postere HalloweenSaptamana aceasta, Halloween-ul isi face simtita prezenta in aproape toate domeniile de activitate influentand campaniile de comunicare si, implicit, materialele de promovare ce urmeaza a fi tiparite. Fie ca vorbim de realizare unor invitatii pentru petreceri tematice de Halloween, postere pentru promovarea diverselor evenimente, obiecte personalizate cu elemente grafice specifice acestei sarbatori, toate acestea au inceput sa fie realizate, in ultimii ani, si de companiile din Romania.

Halloween-ul, sarbatoare de origine celtica, a fost preluata astazi de majoritatea popoarelor din lumea occidentala, fiind sarbatorita, in fiecare an pe 31 octombrie. Desi initial Halloween-ul a fost vazut doar ca o sarbatoare oarecare, ce nu are nimic in comun cu piata romaneasca, in ultimii ani, multinationalele, companiile mai mici si in special cele care se ocupa de vanzarea unor produse, aleg aceasta zi pentru a oferi niste discounturi substantiale clientilor sau cu scopul de a face ceva deosebit si iesit din comun pentru angajati.

Fireste, este dificil de gasit o idee originala de fiecare data asa ca, sugestia noastra, este sa va documentati din campaniile de succes ale companiilor cu traditie. In functie de specificul companiei si al produselor pe care doriti sa le promovati, va veti orienta strategia de marketing in aceasta perioada. Dupa ce v-ati stabilit liniile mari (produs, design), decideti-va asupra instrumentelor de marketing pe care urmeaza sa le utilizati.

In ceea ce priveste materialele tipografice, exista destul de multe tipuri din care puteti sa alegeti si care se potrivesc cu aceasta sarbatoare. Astfel, daca doriti sa promovati un eveniment, puteti realiza pliante, flyere, postere sau invitatii. In functie de publicul caruia va adresati si de produsul sau serviciul sau evenimentul pe care-l promovati, puteti opta pentru o gama si mai larga de materiale tipografice disponibile in portofoliul nostru.

Mai jos va oferim cateva imagini din campaniile de marketing ale unor companii importante din lume realizate cu ocazia Halloween-ului. Veti observa ca accentul cade pe un element vizual reprezentativ, renuntandu-se la incarcarea suprafetei cu text sau prea multe date de identificare.

poster McDonalds Halloween

poster Guiness Halloween

M&M Halloween poster

pizza hut poster Halloween

Pentru o serie de materiale tipografice reusite de Halloween imbinati creativitatea cu simplitatea.

 Sursa foto