Pachet identitate corporatista

Din dorinta de a te ajuta sa-ti promovezi afacerea intr-un mod cat mai profesionist, iti recomandam realizarea unui pachet identitate corporatista. Acesta include, pe langa obisnuitele carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate si mape de prezentare.
Despre carti de vizita am vorbit si vom vorbi si in alte articole. In ceea ce priveste foile cu antet, acestea trebuie sa contina urmatoarele date: numele firmei, adresa de contact, adresa de e-mail, nr. de telefon si fax. Pe langa aceste informatii, foile cu antet au in componenta lor putine elemente grafice (logo-ul companiei, sloganul), iar culorile utilizate trebuie sa fie in armonie cu cele folosite pe celelalte tiparitur

Foi cu antet
Plicurile pot fi persanalizate cu logo-ul si cu adresa dvs., eventual si cu datele de expediere. Formatele de plicuri personalizate pe care le utilizam sunt urmatoarele: DL, C6, C5, C4.

Mapele de prezentare sunt astfel concepute incat cartile de vizita pot fi atasate cu usurinta in stantele special concepute pe buzunarul atasat. In acelasi timp, buzunarul iti ofera posibilitatea sa adaugi foi cu antet, brosuri cu diverse informatii sau chiar cataloage de prezentare a produselor sau serviciilor.

modele mape de prezentare
Un astfel de pachet de identitate corporatista, ce are in componenta carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate si mape de prezentare, ii este util oricarei firme care vrea sa dea dovada de profesionalism in modul de prezentare.