Modele de carti de vizita: agentie turism

Daca doriti sa scoateti in evidenta site-ul firmei dvs, precum si numele acesteia, atunci puteti opta pentru modelul urmator de carti de vizita.

Modelul este realizat pe nuante de albastru si ofera, pe o structura de doua coloane, toate informatiile pe care o carte de vizita trebuie sa le contina. Elementele centrale sunt: numele, logo-ul si site-ul firmei.

La fel ca si celelalte modele din colectia „modele carti de vizita – turism” si acesta poate si personalizat in functie de cerintele clientului. Elementul grafic poate fin inlocuit cu un logo, cartonul poate fi simplu sau poate beneficia de o plastifiere mata sau lucioasa.

Cod Model: CLG 017

carti de vizita turism 04

Folosind aceslasi element grafic ca si in modelul anterior, am realizat o alta carte de vizita ce se poate inscrie in categoria „modele carti de vizita – turism”. Elementele centrale ale acestui model de carti de vizita sunt numele si logo-ul clientului.

Nuantele folosite pot fi schimbate in functie de preferintele clientului.

Pentru a afla preturile de tiparire, precum si preturile serviciilor conexe (plastifiere, rotunjire colturi) puteti accesa acest link.

Cod Model: CLG 018

carti de vizita turism 05