Modele de carti de vizita pentru agentiile de turism

Incepand cu urmatorul model de carti de vizita deschidem seria „modele carti de vizita – turism”. Astfel, daca activezi in domeniul turismului, in cadrul unei agentii, hotel sau pensiune, poti opta pentru unul dintre aceste modele.

Primul model de carti de vizita are un element grafic reprezentativ pentru domeniul turismului. Culorile utilizate sunt cele ale elementului grafic. Elementul grafic de pe acest model de carti de vizita poate fi pastrat daca inca nu utilizati un logo sau poate fi inlocuit cu logo-ul folosit de firma dvs.

Pentru un plus de profesionalism recomandam sa optati si pentru laminarea mata sau lucioasa a cartilor de vizita. La cerere, cele doua modele pot fi tiparite pe plastic alb sau transparent.

Cod Model: CLG 015

carti de vizita

Din aceeasi colectie ca si modelul precedent face parte si desing-ul urmator. In acest caz s-a optat pentru un fundal alb tocmai pentru ca elementele grafice sa fie scoase in evidenta. Acestea pot fi inlocuite sau adaptate in functie de cerintele clientului. Daca exista deja o identitate vizuala, recomandam utilizarea logo-ului in partea stanga, sus.
Datorita simplitatii puteti opta si pentru colturi rotunjite sau plastifiere mata/lucioasa.

Cod Model: CLG 016

carti de vizita turism