Fonturi Handmade

Untitled-4Fonturile sunt cu siguranta ceva fantastic in special pentru lumea designerilor grafici care trebuie sa dea dovada de originalitate de fiecare data cand incep un nou proiect. Fonturile comunica, de aceea trebuie sa fe unice si in concordanta cu mesajul transmis.

Un font bine ales te poate diferentia cu usurinta de concurenta si poate transforma un mesaj simplu intr-unul memorabil. In acelasi timp, un font mai putin inspirat poate transmite mesaje contradictorii sau poate chiar pune in pericol imaginea unei companii sau institutii datorita asocierilor pe care le poate transmite.

In acest articol va vom prezenta 3 fonturi speciale care cu siguranta va vor fi de folos atunci cand incercati sa va gasiti inspiratia. Aceste trei fonturi handmade sunt unice si de inalta calitate, cu fundaluri transparente, perfecte pentru profesionistii in design.

Fiecare font este furnizat ca un fisier PNG transparent, astfel incat acestea sunt gata pentru a fi folosite in diverse proecte grafice.

Aceste seturi de fonturi sunt orientate catre artistii grafici profesionisti, putand fi folosite in diverse scopuri. Sunt ideale pentru postere, flyere sau pliante. Mai jos puteti vedea cateva imagini cu aceste fonturi handmade si o descriere scurta a fiecaruia in parte.

Summer Leaves

Fontul Summer Leaves este modul perfect de a obtine o atmosfera cu adevarat pozitivă si de a transmite sentimentul de energie si de viata pura. Datorita elementelor grafice utilizate, Summer Leaves poate fi folosit de companii de amenajari exterioare, de firme din domeniul agricol sau de afaceri care vor sa transmita la un moment dat faptul ca in strategia lor de comunicare se regasesc si obiective de protejare a mediului inconjurator.

Untitled-4

Metallic Balloon

Este un font handmade in 3D, extrem de colorat si este ideal pentru invitatiile sau decoratiunile pentru o petrecere. Dupa tiparire, textul ar fi putea fi evidentiat prin lacuire selectiva. Poate sa fie folosit cu succes si pe afise sau postere.

Untitled-4

Color Explode

Acesta este un futurist si distractiv, 3D handmade, font care este perfect pentru aproape orice utilizare. Daca ai putea transforma culorile solide si le-ai pune in forma unui diamant pe care mai apoi l-ai sparge, atunci ar rezulta acest extraordinar font handmade. Este recomandat pentru a fi folosit pe afise sau flyere.

Untitled-4
Sursa: Inspiredm