Desert si carti de vizita

foto cupcakesDeschiderea unui laborator de patiserie, a unei cofetarii sau chiar a unui restaurant este visul oricarei persoane pasionate de gatit. Fie ca e vorba de o boulangerie, de o afacere de familie, e bine ca grija pentru fiecare element sa fie factorul care face diferenta.

Indreptandu-ne spre acest domeniu vom prezenta cateva materiale tipografice ce au fost realizate de astfel de afaceri din afara tarii. Bineinteles, in randurile ce urmeaza, ne vom axa, in special, pe carti de vizita. Suntem curiosi sa vedem cum arata astfel de materiale si de cata creativitate dau dovada.

Unele dintre ele impresioneaza prin combinatia de culor utilizata, prin imaginile folosite, iar altele, dupa cum o sa vedeti, amuza si e imposibil sa treaca neobservate.

Primul model de carti de vizita pe care l-am ales, pe langa faptul ca ne face pofta de dulciuri si prajituri, atrage si atentia prin elementele de design utilizate. O astfel de carte de vizita se diferentiaza cu usurinta si este asociata extrem de usor cu industria pe care o reprezinta.

carti de vizita cofetarie 01

Cel de-al doilea model de carti de vizita impresioneaza prin forma si dimensiunea aleasa. Este o carte de vizita ce poate fi utilizata de cei care inca nu vor se renunte la scrisul de mana, in interior, cartea de vizita putand fi personalizata cu informatiile dorite de client sau cu un simplu mesaj scris.

carti de vizita cofetarie 02

carti de vizita cofetarie 03

carti de vizita cofetarie 04

In ultima perioada, aproape fiecare cofetaria a inclus in cadrul meniului asa-numitele macaroons, acele prajiturele pufoase si colorate venite de pe meleagurile Frantei. Ne-am bucurat ca le-am gasit nu numai in vitrine, ci si pe cartile de vizita ale unui macaroon shop din Los Angeles.

CV 05

Un alt model de carti de vizita care ne-a placut este cel al unei patiserii din Toronto. Short & Sweet Co. a optat pentru niste carti de vizita pliate. Dupa cum se poate observa mai jos, formatul acestora permite trecerea pe cartea de vizita a catorva specialitati din meniu.

carti de vizita cofetarie 06