Desenez carti de vizita

Poate ti se va parea ciudat titlul, insa chiar poti sa-ti „desenezi” cartea de vizita. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este folosirea vectorilor cu efect „hand-drawn”. Daca optezi pentru acest tip de carti de vizita, cu detalii hand-drawn, iti recomand sa concepi un model fata-verso. Modelul de carti de vizita astfel conceput poate fi plastifiat mat, insa, inainte de a discuta despre detaliile tehnice, iti propun cateva modele de carti de vizita realizate de diversi designeri din afara.

Primul model impresioneaza prin simplitate. Pe partea din fata a cartii de vizita apare doar logo-ul, numele si datele de contact ale posesorului, partea din spate avand o serie de elemente grafice hand-drawn reprezentative. Modelul a fost conceput de Tim Shundo, o serie de materiale realizate de acesta gasiti accesand acest link.

desenez carti de vizita

Cel de-al doilea model este conceput de Ben Hatke. Pasionat de desen, acesta si-a desenat cartile de vizita, diferentandu-le prin originalitate.

desenez carti de vizita

Cum poti avea si tu un astfel de model? Destul de simplu, fiindca ai la dispozitie o serie de vectori hand-drawn ce pot fi folositi cu usurinta in design-ul cartii de vizita. Mai jos, ai o serie de site-uri unde poti gasi astfel de resurse gratuite.

free vectors hand drawn

Obsidiandown – cateva elemente hand-drawn ce pot fi utilizat in crearea unei carti de vizita

hand-drawn-style-vector-icon

Hand-drawn icons e un set format din peste 20 de icon-uri pentru retelele sociale.


hand_drawn

120+ hand-drawn arrows – peste 120 de elemente gratuite hand-drawn

Intr-unul dintre articolele urmatoare, iti vom arata cateva modele de carti de vizita ce pot fi realizate utilizand resursele grafice recomandate mai sus.