Carti de vizita fata-verso

In momentul in care comanzi carti de vizita ai doua posibilitati de tiparire:

  • pe o singura fata sau
  • fata-verso

Daca optezi pentru ultima varianta, carti de vizita fata-verso, este bine sa te gandesti ce urmeaza sa apara pe spatele cartii de vizita.

De cele mai multe ori, informatiile cele mai importante (prenume, nume, functie, nr. de telefon, adresa de e-mail) apar pe partea din fata a cartii de vizita. Totusi, ce ne mai ramane pentru spatele cartii de vizita? Ce informatii putem pune aici?

Raspunsul nu este unul universal valabil. Fiecare client decide asupra acestor aspecte. Totusi, pentru a va oferi cateva idei, mai jos, am selectat  mai multe carti de vizita printate fata-verso.

Pentru cei care lucreaza in industria fotografica, de cele mai multe ori, spatele unei carti de vizita este utilizat pentru printarea unei fotografii. Este un lucru absolut normal: daca esti fotograf poti realiza carti de vizita fata-verso, utilizand, pe spatele acestora, cele mai reusite fotografii din portofoliul tau.

check-icon Carti de vizita fata-verso fotografi

carti de vizita fata verso 01

carti de vizita fata verso 02

Sursa foto

check-icon Carti de vizita fata-verso Drill Spot

Un alt exemplu de carti de vizita fata-verso este cel al companiei Drill Spot. Fiecare angajat din cadrul Drill Spot are carti de vizita personalizate cu propria fotografie.

carti de vizita drillspot

Sursa foto

Pe spatele urmatoarelor carti de vizita fata-verso sunt printate logo-ul companiei, adresa paginii web si slogan-ul.

carti de vizita fata verso 04

Sursa foto

carti de vizita fata verso 05

Sursa foto

check-icon Carti de vizita fata-verso modele gratuite

Dupa cum se poate vedea mai jos, mai exista si alte variante de design pentru cartile de vizita fata-verso. Una dintre acestea se refera la utilizarea, pe spatele cartii de vizita, a unor imagini reprezentative pentru domeniul in care firma isi desfasoara activitatea.

carti de vizita fata verso

O alta varianta ar fi utilizarea, pe spatele cartii de vizita, a  unor elemente generale, repetitive, care se gasesc si pe partea din fata a cartii de vizita.

carti de vizita fata verso 02