Ultima comanda de carti de vizita din 2011

Nu putem incepe primul articol pe 2012 fara sa va uram un an nou plin de realizari! Fiindca e un articol special si fiindca gandul inca ne mai zboara la vacanta, vrem sa impartasim cu voi cateva cuvinte depsre unul dintre cei mai cunoscuti clienti ai nostri, a carui aparitie ne bucura de fiecare data.

E un client fidel ce-si tipareste in fiecare an, in preajma Craciunului, cartile de vizita la tipografia Advice Media. Cartile de vizita sunt concepute in toate limbile pamantului, iar design-ul lor ne duce cu gandul la copilarie. Are cate un numar de telefon in fiecare tara si ajutoare in toate orasele si satele lumii. Aflandu-se mereu in criza de timp prefera sa-si comande cartile de vizita online, chiar daca, aproape in fiecare an, trimite pe cate cineva sa ne lase, drept multumire, un cadou sub brad.

Cred ca v-ati dat deja seama despre ce personaj este vorba. Da, confirmam, Mos Craciun si-a tiparit cartile de vizita la noi. Din pacate, din motive de confidentialitate, nu putem publica numarul de telefon, insa va oferim cateva din modelele de carti de vizita pentru care Mosul a optat.

carti de vizita mos craciun

carti de vizita mos craciun 02

carti de vizita mos craciun 03

mos craciun 04

mos craciun 05