Carti de vizita cabinet veterinar

carti de vizita cabinet veterinarDe fiecare data realizam cu placere carti de vizita pentru clientii nostri care-si desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet veterinar.

Deoarece ultimele doua modele pe care le-am conceput ne-au placut extrem de mult, va oferim posibilitatea de a le comanda online din sectiunea „modele carti de vizita veterinar”. Cartile de vizita de mai jos au elemente grafice asemanatoare, pozitionarea acestora fiind principala diferenta.

La fel ca la toate modelele noastre de carti de vizita veterinar clientul poate sa adauge logo-ul cabinetului sau alte detalii pe care le considera importante.

Daca doriti sa comandati unul dintre cele doua modele, trebuie sa specificati codul acestuia, VET 009, respectiv VET 010.

Comanda se realizeaza exclusiv online, iar codul modelului ales trebuie specificat in formularul de comanda, in cadrul sectiunii „Observatii”.

In scurt timp dupa trimiterea formularului de contact, veti primi un e-mail cu modelul personalizat cu datele dvs. pentru a putea, pe baza acestuia, sa ne oferiti BT-ul. Din acest moment, cartile de vizita vor fi date in productie si trimise direct la sediul firmai dvs.

O facilitate extrem de importanta pentru clientii nostri este transportul gratuit prin curier rapid pentru orice comanda de carti de vizita, indiferent de valoarea acesteia.

carti de vizita veterinar