Calendare 2011

Cu gandul la sarbatorile ce se apropie, va sugerez o idee pentru cadourile de Craciun. Fie ca vorbim de cadouri promotionale corporate sau de cadourile pe care le facem apropiatilor, calendarele (de birou, de perete sau de buzunar) pot fi oferite, mai ales acum cand ne apropiem de inceputul unui noi an.

Calendarele de bucadou craciunzunar sunt recomandate, in special, pentru actualii si potentialii clienti. Acestea, in perioada decembrie – februarie, pot inlocui cu succes obisnuitele flyere. Tot calendarele de buzunar pot face parte din cadoul pe care-l oferiti celorlalti stakeholderi cu care firma interactioneaza. Insa, in acest ultim caz acestea trebuie sa fie insotite si de alte materiale promotionale.

Calendarele de birou sunt oferite cadou, de obicei, partenerilor de afaceri. Acestea pot avea imagini reprezentative pentru fiecare luna, fiind personalizate cu logo-ul companiei dvs.  sau puteti tipari propriile imagini reprezentative pentru compania pe care o detineti.

Calendarele de perete sunt un cadou potrivit in aceasta perioada. Recomandam personalizarea lor cu logo-ul firmei dvs. pe fiecare pagina a calendarului.

Indiferent de varianta pe care o alegeti, accesand link-urile din acest articol veti gasi informatii suplimentare despre fiecare tip de calendar, precum si preturile acestora. Calendarele pot fi lacuite selectiv sau plastifiate mat sau lucios.