Cine tipareste social media pe hartie?

little printerSe spune despre ea ca-ti poate tipari social media pe hartie. Se zvoneste ca este una dintre cele mai fericite imprimante din lume pe care o poti purta oriunde cu tine, strecurandu-se cu usurinta intr-un rucsac sau chiar intr-o poseta.

E mica, e construita sub forma unui cub si printeaza pe fasii inguste de hartie. A fost promovata ca imprimanta ce functioneaza fara tus, fiind conceputa pe baza unui sistem de imprimare termala ce utilizeaza caldura pentru a tipari pe o hartie speciala.

Pe scurt, Little Printer, pentru cei care nu au recunoscut-o din descriere. Little Printer, proiectul firmei Berg Cloud din Londra, a fost lansat la finalul anului trecut, ca o mini imprimanta ce poate fi conectata la telefonul mobil, tiparind memo-uri, liste de cumparaturi sau cele de tipul ”to do” si alte mini schite de genul acesta.Cum functioneaza Little Printer?

Sistemul este unul destul de simplu: trimiti prin telefon comanda de a tipari anumite tipuri de mesaje si, zilnic, ea iti va printa sub forma unui mini-ziar toate informatiile cerute de tine. Cel mai important factor pe care-l utilizeaza este gestionarea selectiei informatiilor.

tipar little_printer 01

In prezent, Little Printer poate fi comandata online, la pretul de 149 £, la care de adauga taxele de transport si ambalaj. Si, daca tot am ajuns aici, vreau sa mentionez ca Little Printer impresioneaza si se diferentiaza si prin ambalaj.

Pentru partea de packaging, cei de la Berg au colaborat cu Burgopak. Ambalajul trebuia, pe de o parte, sa protejeze produsul, iar, pe de alta parte, sa realizeze o conexiune intre client si produs.

tipar little printer

Inainte de a intra in contact cu produsul, ambalajul trebuie sa fie cel care impresioneaza, cel care starneste curiozitatea si cel care transforma intregul proces de deschidere intr-un adevarat ritual.

Sursa fotografiilor