Modele carti de vizita gradinita

In lumea vesela a copiilor, imaginatia si creativitatea sunt cuvintele cheie. Din acest motiv, daca ai o afacere care-ti permite sa intri in contact cu acesta lume colorata e bine sa-ti adaptazi mesajul, dar si materialele pe care le-ai conceput pentru micii tai parteneri.

Astazi, venim in intampinarea celor care lucreaza cu copii si le oferim 3 modele de carti de vizita adaptate acestui domeniu. Fie ca lucrezi intr-o gradinita, fie ca oferi servicii sau produse copiilor, poti opta pentru unul dintre cele trei modele de carti de vizita prezentate mai jos.

Modelele de carti de vizita sunt fata verso, iar cartonul pe care recomandam sa fie printate este cel de 300 de grame. Pentru aceste carti de vizita puteti alege si serviciul conex de plastifiere, mata sau lucioasa.

Lista preturilor, precum si formularul de comanda pot fi accesate prin link-urile de mai jos. Nu uitati, in momentul in care doriti unul dintre cele trei modele de carti de vizita, sa mentionati codul acestuia (GR 01, GR 02 sau GR 03).

model carti de vizita gradinita 01

model carti de vizita gradinita 02

model carti de vizita gradinita 03