Noi modele carti de vizita abstract

Pentru ca dorim sa prezentam modele de carti de vizita cat mai diverse, astazi aducem in prim plan un model de carti de vizita mai putin obisnuit. Daca nu credeti ca imaginea se potriveste cu domeniul dvs. de activitate, puteti veni cu o alta propunere pentru personalizarea modelului.

In tiparirea acestui model, va recomandam utilizarea unui carton de 300g. Totusi, in functie de cerintele clientului, modelul poate fi tiparit si pe alte tipuri de suporturi. Astfel, tinand cont de elementele de design utilizate, recomandam tiparirea pe plastic alb sau negru. Pentru a satisface gusturile cele mai exigente modelul poate fi imprimat si pe suport de plastic transparent.

Daca doriti sa comandati acest model, trebuie sa specificati in comanda codul ABS001. Pentru mai multe modele asemanatoare, accesati sectiunea Modele carti  de vizita abstract

Preturile difera in functie de tiraj, de finisarile dorite si de tipul de suport pe care se va face imprimarea. Mai multe informatii, inclusiv lista de preturi, gasiti accesand unul dintre link-urile de mai jos.

carte de vizita abstract