Brosuri din domeniul turismului

Majoritatea articolelor publicate pana acum pe blog au avut ca tema principala cartile de vizita. V-am oferit informatii despre design-ul unei carti de vizita, precum si sfaturi utile celor care doresc sa trimita  astfel de materiale spre productie. Totusi, o alta categorie de materile utilizate de companii, indiferent de domeniul in care acestea isi desfasoara activitatea, este cea a brosurilor.

Brosurile reprezinta unele dintre cele mai puternice instrumente de marketing. Prin intermediul lor companiile pot sa transmita diverse informatii despre misiunea si viziunea dupa care se ghideaza, precum si despre serviciile si produsele pe care le ofera.

In articolul de astazi, ne vom opri atentia asupra catorva modele de brosuri realizate de companii sau organizatii din domeniul turismului. Design-ul brosurilor este destul de greu de realizat, fiindca acestea trebuie sa indeplineasca un dublu rol: in primul rand, brosurile disemineaza informatii despre o anumita destinatie turistica, iar, in al doilea rand, brosurile trebuie sa fie concepute sub forma unui ghid turistic; in paginile acestora putand fi gasite detalii referitoare la obiective turistice, mijloace de transport in comun, hoteluri, restaurante, clima, cultura etc.

Daca iti propui sa realizezi un astfel de material tipografic, mai jos, iti oferim cateva modele care speram sa te inspire.

check Incredible India

brosuri turism indiabrosuri turism india 01brosuri turism india 02brosuri turism india 03brosuri turism india 04

[Sursa foto]

check Brosuri turism – Australia, Egipt, Africa de Sud, Tahiti, Grecia

brosuri australia 01brosuri africa de sudbrosuri belize

brosuri greecebrosuri interior

[Sursa foto]

check Brosuri turism – America Latina

brosuri america latina 01brosuri america latina