Editeaza online fotografiile

Daca nu ai instalat pe calculator un program de editare foto sau daca esti in vacanta si vrei sa postezi pe retelele sociale cele mai recente fotografii ale tale, poti face acest lucru online prin intermediul mai multor site-uri. In articolul de fata, iti propunem 3 astfel de site-uri pe care le poti utilize in lipsa unui program profesional de grafica.

Prima recomandare este Aviary. Pe acest site exista mai multe sectiuni utile, cum ar fi: screen capture, image editor, audio editor, color editor, effects editor etc. Pentru a utiliza acest site trebuie sa-ti faci un cont sau, exista posibilitatea, de a te inregistra cu contul de pe Gmail, de pe Facebook sau cel de pe Twitter. Ceea ce pot sa va mai spun e ca Screen Capture functioneaza ca si add on la Mozilla.

Aviary

Un alt site in care fotografiile pot fi editate este FotoFlexer. Printre sectiunile acestui site se numara: effects, layers, distortions, doodling, fonts etc.Site-ul iti ofera posibilitatea de ati edita fotografiile direct de pe retele sociale precum  Facebook, Flicker, MySpace.

fotoflexer

Cea de-a treia propunere este Picnik. Pe acest site nu ai nevoie de un cont, iar facilitatile oferite sunt, in mare parte, asemanatoare cu cele mentionate pana acum.

picnik

Fotografiile astfel editate pot fi utilizate pentru diverse retele sociale sau, de ce nu, pentru a face un calendar sau poate chiar un album cu imaginile care-ti sunt cele mai dragi.