Dimensiuni carti de vizita

Chiar daca stii cum vrei sa arate cartea ta de vizita si ce elemente trebuie sa contina, mai exista un aspect asupra caruia trebuie sa decizi; ma refer, aici, la dimensiunea cartii de vizita.

Exista mai multe dimensiuni pentru care poti opta, pe site-ul nostru, recomandam si utilizam doua dintre acestea: 9 x 5 cm sau 8,5 x 4,5 cm. Aceste dimensiuni sunt recomandate, tinanandu-se cont, in primul rand, de dimensiunea porturilor pentru carti de vizita.

Totusi, daca vrei sa concepi astfel de materiale pentru intalniri de afaceri cu persoane din alte state ale lumii, mai jos, iti oferim un tabel cu dimensiunile cartilor de vizita care sunt utilizate in diverse tari.

tabel dimensiuni carti de vizita

Observam ca Romania face parte din acele state ale lumii care, pentru cartile de vizita, utilizeaza dimensiunea 9 X 5 cm.

Dupa cum precizam la inceputul articolului, cele mai frecvent utilizate dimensiuni de carti de vizita, in cadrul companiei noastre, sunt 9 X 5 cm si 8,5 X 4,5 cm. Insa, daca ai planificate mai multe intalniri de afaceri cu persoane din afara tarii este bine sa iei in calcul dimensiunea cartii de vizita utilizata in statul respectiv.