Coperta din bule cu cerneala

coperta 01Cel mai recent numar al revistei +81 impresioneaza cititorii printr-o coperta neobisnuita realizata din materiale folosite in premiera intr-un astfel de context.

Tema centrala a acestui numar abordeaza ideea „Next Creativity” si face furori printre publicul pasionat de subiecte ce tin de design si de arta vizuala. De data aceasta, revista nu impresioneaza numai prin subiectele abordate, ci si prin coperta extrem de creativa si neobisnuita.

Lo Siento, o agentie de design grafic din Spania, a creat coperta noului numar, folosind, in loc de hartia glossy obisnuita, o folie de protectie cu bule ce au fost umplute manual cu cerneala colorata.

Aceasta idee a dat nastere la ceea ce se poate numi „4D type”, concept conform caruia literele sunt vizibile indiferent din unghiul din care sunt privite. Coperta creata de Lo Siento este in concordanta cu tema abordata in noul numar, punand accent pe creativitate.

O astfel de idee, chiar daca presupune multa munca si creativitate, poate fi folosita si pe un alt tip de materiale tipografice, in special pe carti de vizita sau pe copertile brosurilor si catalogelor de prezentare.

Revista +81 apare in Japonia si este o publicatie bilingva specializata in subiecte ce tin fotografie, muzica si design.

coperta revista 02

coperta revista 03

coperta revista 04

Sursa foto