Carti de vizita pentru copii

carti de vizita copiiZilele acestea, am gasit o campanie extrem de creativa ce implica pe de o parte copii, iar pe de alta parte cartile de vizita.

Chiar daca, majoritatea dintre noi ne-am facut primele carti de vizita o data cu gasirea unui loc de munca, aceasta nu trebuie sa fie o regula.

Campania pe care vrem sa o descriem pleaca de la urmatoarea idee: in Brazilia, doar 5% din populatie vorbeste limba engleza.

In acest contex, Red Ballon, o scoala in limba engleza pentru copiii din Brazilia, a demarat o campania prin care a vrut sa sublinieze importanta limbii engleze in viitor.

La inceputul campaniei, fiecarui copil i s-a adresat urmatoarea intrebare: Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? Pe baza raspunsurilor, fiecare copil a primit cate o carte de vizita. Morala acestei actiuni: fiecare vis incepe cu limba engleza.

Daca vreti sa va aduceti aminte de copilarie si de visele care au devenit mai mult sai mai putin realitate, am selectat o serie de carti de vizita ale copiilor de la Red Ballon.

carti de vizita rock star

carti de vizita tattoo

carti de vizita genius

carti de vizita balerina

carti de vizita dolar

carti de vizita creative

Mai multe informatii despre campania desfasurata in brazilia, de catre agentia Ogilvy, puteti afla accesand acest link.