Hargol cantar bagaje

SKU
AP781314
CALCULATOR DE PRET
Calculeaza
LIVRARE 3-6 ZILE
evaluare estimata
CEL MAI BUN RAPORT
calitate/pret
SERVICII COMPLETE
de personalizare
PRET(lei)
fara TVA
Unitar/buc
de la 95,63 lei
TOTAL

Incarca fisier personalizare
sau
Salveaza
Da click si VERIFICA aici STOCUL.
*Cantitatea minima este cea predefinita in calculator.
Cantitate 10 + 30 + 50 + 100 + 200 +
Pret bucata 94.68 lei 90.85 lei 86.07 lei 81.29 lei 76.51 lei
configurable=>AP7813142488
2489
DESCRIERE PRODUS
Cantarul pentru bagaje Hargol este un cantar digital, cu o baterie externa integrata cu o putere de 2200 mAh. Are o capacitate maxima de cantarire de 50 kg si vine impreuna cu un cablu de reincarcare micro USB. Cantarul pentru bagaje este un accesoriu inedit dar indispensabil in calatorii, atunci cand nu stii cu siguranta greutatea valizei. Puteti sa personalizati suprafata de 120x12 mm a cantarului digital cu elemente publicitare, datele companiei si logo ori un design impozant. Un cadou ce va fi apreciat de catre clientii, furnizorii sau partenerii care calatoresc adesea si au nevoie de un obiect promotional util. Confectionat din plastic de calitate, cantarul personalizat Hargol este un produs cu o durata indelungata de utilizare, ceea ce va asigura apreciarea celui caruia ii este oferit.
Culori disponibile
alb, negru
Dimensiune produs
140 x 32 x 25 mm
Material produs
plastic
Metoda de personalizare
tampografie sau print color
Dimensiune personalizare
70 x 12 mm

Livrare gratuita prin curier rapid

Advice Media livreaza materiale tipografice si obiecte promotionale pe tot teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Urgent Cargus. Transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, pentru comenzi a caror valoare este mai mare de 400 lei. Mai multe detalii referitoare la transport pot fi gasite in pagina Despre livrare.

 

Plata materiale tipografice si obiecte promotionale

Dupa achizitie aveti la dispozitie doua modalitati prin care puteti achita produselor comandate. Astfel, puteti alege intre plata la livrare (plata ramburs) sau achitarea produselor prin O.P.  Plata prin ordin de plata se va face in baza unei facturi proforme emise de compania noastra in urma comfirmarii comenzii. Sectiune Despre plata ofera mai multe informatii cu privire la plata produselor achizitionate.

Orice fisier grafic primit de la client trebuie sa respecte urmatoarele cerinte generale:


1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Grafica in Corel sau Illustrator se trimite cu fonturile convertite la curbe
3. Formatul de culoare utilizat: CMYK
5. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie minimum 300 dpi
6. Daca se opteaza pentru lacuirea selectiva, trebuie trimis separat un fisier vectorial cu elementul grafic ce urmeaza a fi lacuit selectiv